Cum?!!!



Cum explici oamenilor pe care-i iubesti ca vei ramane langa ei un timp scurt? Cum le spui ca ceea ce simti pentru ei este special? Cum ii faci sa inteleaga ca deciziile pe care le-ai luat in trecut influenteaza viitorul tau alaturi de ei? Cum sa le arati ca in spatele zambetului tau stau lacrimi? Cum sa-i parasesti fara sa-i faci sa sufere? Cum poti sa le distrugi sperantele pe care si le-au pus in tine? Cum sa inlocuiesti "te iubesc" cu "imi pare rau"? Cum sa intorci spatele unor suflete care-ti lumineaza viata? Cum sa transformi durerea din ochii lor in speranta dupa ce vei pleca? Cum sa le frangi aripile in zbor? Cum sa-i arunci in vartejul din care i-ai smuls fara voia ta? Cum vei trai fara zambetele si imbratisarile lor? Cum vei pastra amintirile atat de pretioase cand drumurile se vor separa? Cum sa-i trimiti sa caute in alte parti cand stiu ca esti tot ce asteaptau de atata timp? Cum sa-i faci sa te uite cand ei te cauta mereu? Cum sa-i ranesti fara sa lovesti in propria inima? Cum?!!!!!

6 comentarii:

Andreea spunea...

Nu stiu, da cand afli sa imi zici si mie!!

adelaida spunea...

Am gasit o cale de mijloc Andreea, o amanare, un intermediar.

Anonim spunea...

La ce bun intermediarul / amanarea cand clipa aceea tot va trebui sa vina .. tot va frange orice in calea sa lasand doar amintiri prea frumoase , prea greu de suportat .[ si eu am o problema cu adevarurile nespuse .. inca ] . Am ajuns la concluzia ca iti trebuie multa diplomatie sa dezvalui un adevar [ un lucru neasteptat ] macar pentru a nu suferi prea mult persoana de langa , pt a se adapta treptat desi in sinea mea stiu ca e aproape imposibil .. nu stiu daca exista raspuns la intrebarea asta care leaga acel sentiment .. btw imi place cum scrii . Hugs !

victor spunea...

Cum ai putea de fapt sa iti parasesti prietenii? Noi ne reflectam personalitatea prin ceilalti. Insa... cum iti dai seama care-s adevaratii prieteni, suflete pereche? Cum facem ca sa ne ascultam inima, fara sa fim noi insine loviti, cand majoritatea celor din jur au o alta perceptie a relatiilor interpersonale? Cum se face ca doar putine persoane isi pun aceste intrebari? :)

adelaida spunea...

Ii parasesti doar fizic pentru ca ei traiesc in sufletul tau. Este dificil sa te desprinzi, sa te detasezi de cineva care ti-a luminat viata. Si mai greu este sa simti durerea din sufletul acelei persoane in momentul despartirii si sa stii ca nu aveai cum sa eviti asa ceva.

Unknown spunea...

cum ... asta am cautat si eu... si am trecut de calea de mijloc , iar momentul a fost la fel de dureros. cu nimic mai putin, doar multa tristete... singurul lucru bun este sa ne gandim ca am facut ceea ce trebuia, desi a fost greu.. si ca am facut ce era mai bine pt amandoi... si ca am fost sinceri cu persoana aceea. sigur apreciaza adevarul si poate ca nu e bine ca am ales inainte de asta un timp pt ca ma incuraja.. nu trebuie sa prelungesti momentul pt ca multe alte ganduri si alte lucruri se pot intampla de la persoana de langa intre timp.... si oricine face un rau unei persoane pt care are sentimentele acelea speciale care pot fi deseori confundate cu iubirea, sufera mai mult chiar decat cel caruia i a facut raul. este normal, nu e nevoie de nicio explicatie... e ca atunci cand cineva foloseste bormasina iar cei din jur sunt mai deranjati de zgomot decat insusi omul...
chiar e imposibil sa nu suferi si sa nu fii tentat sa minti pt a te acoperi si pt a vedea ca cel de langa e fericit. la inceput va fi imposibil sa ramana relatie de amicitie, tocmai pt ca nu exista calea de mijloc... dar timpul ajuta intotdeauna, dupa un timp fiecare isi va fi revenit si lucrurile o sa fie cat de cat... normale...