Tomorrow versus Today








"Tomorrow is the first day of the rest of your life."




Initial am vazut in aceasta fraza multa profunzime. In timp si-a pierdut intelepciunea pentru ca restul vietii mele incepe ACUM nu maine. De ce sa astept pana maine ca sa incep sa traiesc?




Acum catva timp un taximetrist mi-a oferit o lectie importanta despre azi si maine. Fara a refuza clientii fumatori a pus un anunt care suna astfel: " Maine puteti fuma."




Intotdeauna exista un maine in care sa incepi. Intotdeauna va exista un maine in spatele caruia sa-ti arunci scuzele ca nu ai reusit. De cate ori ai amanat o actiune pe maine? De cate ori ti-ai pus speranta in maine? Ai impachetat prezentul, momentul de ACUM si ai deschis mainele, viitorul crezand in mai bine. Si daca maine dispare? Si daca sansa pe care crezi ca ti-o ofera viitorul se spulbera? Ce-ti ramane? Asa ca am modificat fraza.




"Today is the first day of the rest of your life."

5 comentarii:

Anonim spunea...

Intr-adevar viata incepe azi. Doar visele incep maine. De aceea e bine sa traim azi ca sa ne implinim visele de maine.

Anonim spunea...

Lucrurile pot fi privite şi aşa. Mie îmi este ceva mai greu, ştii că mănânc fiecare moment pe pâine şi că este suficient de greu de definit dacă m-aş putea ralia vreodată unui asemenea mod de a gândi. În acelaşi timp, este unul suficient de matur şi oferă şi posibilitatea de a nu face greşeli. Adică alte două lucruri de care cred că aş avea nevoie.
Cum să le împac eu pe toate? :)

Anonim spunea...

Super tema !

Cine doreste sa vada o perspectiva interesanta asupra Prezentului, poate sa citeasca ECKHART TOLLE - Puterea Prezentului.

Enjoy !

adelaida spunea...

Anonim@ visele incep si se termina odata cu noi. Cand le traim este doar decizia noastra.
Bogdan@ ai curajul sa mergi mai departe asa cum ai facut si pana acum. Sigur vei reusi. Conteaza foarte mult si ce-ti doresti. :)
Darael@ Puterea prezentului este una dintre cartile mele favorite. Am citit si continuarea care nu cred ca a aparut in Romania, "The New Earth" Multumesc pentru recomandare.

ClaudelGFX spunea...

tomorrow is infinite 'till that day comes.