TEAMA/CURAJUL

Teama ne cuprinde de la nastere. Ne temem de singuratate si de lipsa de iubire. Plangem! Ne temem de intunericul ce se joaca cu noi. Strigam! Ne temem de gandaci si de paienjeni si viermii ne-nfioara. Tipam! Ne temem de cuvantul NU si de singuratate. Plangem! Ne temem pentru cel de langa noi si de neputinta noastra. Injuram! Ne temem de moarte si de lumea de dincolo. Plecam!
Traim in teama toata viata si nu ne dam seama ca ne-a fost data pentru a pretui curajul si eroismul. Curajul nou nascutului de a ramane noaptea singur in odaie. Curajul copilului de a nu striga si plange in intuneric. Curajul adolescentului de a se indragosti. Curajul parintilor de a permite copilului sa plece. Curajul celui care ramane cand celalalt se duce.
Suntem adevarati eroi si avem nevoie de dovezi ale curajului nostru. Ne temem de Dumnezeu care ne-a dat teama ca sa ne descoperim curajul. Multumim!

2 comentarii:

macsuta spunea...

felicitari ptr noul skin al blogului! este mult mai cald si mai prietenos! imi place textul! avem nevoie si de team side curaj, amndoua putand sa ne invete lectii importante despre noi!

Elena spunea...

Ne este teama de atatea lucruri, de cel de alaturi, de noi insine, de intuneric, dar cred ca cel mai mult ne este teama de a avea pe cineva alaturi si totusi sa fim singuri. Cat despre curaj.....sunt oameni care au curajul de a trece peste orice greutate, desi se tem. Ti-e teama sa faci ceva dar ai curaj; ai curaj dar iti e teama... oricate ar fi situata....teama tine in frau avantul pe care ti-l da curajul, iar curajul iti da puterea de a depasi teama. FARA TEAMA NU EXISTA CURAJ SI FARA CURAJ NU EXISTA TEAMA!!!