Ce-am facut?

Incep un alt post aici prin a-mi cere scuze celor care ma citesc in mod constant. Am si explicatie pentru absenta mea atat de indelungata de aici. Asa cum am spus si alta data am pus in picioare proiectul realtraining.ro si saptamanile trecute toata energia mea a fost indreptata in aceasta directie.
Ieri am avut lansarea site-ului si cu aceasta ocazie am organizat un eveniment pentru cei interesati de proiect si de o eventuala colaborare. Pentru mine a fost un moment important si emotionant, mai ales ca am tinut un speech in fata unor persoane mult superioare mie atat ca pregatire profesionala cat si ca oameni.
Mai multe informatii despre intreaga activitate gasesti aici. Te invit sa te abonezi la newsletterul blog-ului sau sa participi la unul dintre concursurile organizate, fie in pagina de Concursuri, fie la tema saptamanii.
Primul seminar organizat de noi se numeste Puterea schimbarii: strategia valorilor personale si este sustinut de Corina Marin. Poti castiga un loc la acest seminar daca trimiti pe mail raspunsul la unul dintre concursuri. Ce are deosebit acest seminar? Dorinta Corinei de a ajuta si sprijini oamenii in cautarile lor este un puternic avantaj pentru cine doreste sa participe. Un alt motiv este specificul si temele abordate. Identificarea nevoilor personale, a valorilor care iti motiveaza actiunile, precum si stabilirea corecta a obiectivelor si mentinerea motivatie pana la atingerea lor sunt numai o parte din punctele pe care le atinge acest seminar.
Nu vreau sa transform acest blog intr-unul care promoveaza activitatea mea profesionala ma voi opri aici.
Imi doresc sa scriu aici cu aceeasi intensitate ca si pana acum. Subiectele abordate aici au un caracter personal si vreau sa continui acest gen de abordare in ceea ce scriu.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Mi-ai adus aminte de http://damaideparte.ro/ Un site superb pentru Suflete.... Multumesc ! Profit de prilej sa declar public: Sufletul meu are o floare pentru Corina.