"el" si "ea"

Am trait ieri o senzatie ciudata. Atunci cand imi doresc ceva foarte mult stiu ca acel ceva este pe drum. Chiar daca nu vine imediat am rabdare. De mult timp imi doresc sa cunosc doua persoane pe care le-am intalnit doar in mediul online. Nu le dau numele pentru ca nu le-am cerut acordul.
Atunci cand l-am invitat pe "el" la evenimentul de ieri am avut intentia sa o invit si pe "ea". Ceva m-a retinut. Nu era momentul, nu ne cunosteam atat de bine. M-am abtinut.
Viata este ciudata si iti aduce in cale acele lucruri pe care chiar le doresti intr-o maniera proprie pentru a-ti demonstra ca este mai puternica decat tine si nu trebuie sa fortezi nota. Intamplarea a facut ca "ea" sa participe la acest eveniment intr-o alta maniera, era fata de la catering. A fost ceva care m-a bucurat peste masura si mi-a facut placere sa descopar in ei aceleasi calitati pe care le simt in cuvintele si in proiectele pe care le au impreuna in mediul online.
Sper sa ne vedem si cu alta ocazie si pana atunci numai bine si sa ramaneti la fel.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ah, daca am Vedea, daca am Auzi, daca am Sti tot ceea ce Universul incearca sa ne dezvaluie.....

Ce frumos este cand Sufletele se intalnesc - chiar si intamplator :)

Anonim spunea...

Multumesc, Adela

Anonim spunea...

Adela, ma simt flatata de dorinta ta de a ma (ne) cunoaste :) . Cand am ajuns acasa am cautat repede la Balzac, si cand am ajuns pe blog-ul tau, ce sa vezi (?), eram deja abonata la el pe bloglines :) Imi pare bine ca te-am cunoscut.