INTAMPLARI!!!

Intamplari:

  • Aglomeratie mare in trafic la ora 8 dimineata. Soferul troleibuzului 66 a reusit sa smulga zambete colegilor de trafic atunci cand i-a lasat sa treaca in fata lui.
  • O mama incearca sa-si educe copii oferind pomana unei batrane care cersea in autobuz. In statie coboara impreuna cu batrana si un barbat. Reactia mamei: "daca stiam ca-i cu ala nu-i dadeam nimic."
  • Un grup de tineri se aseaza pe scaune in autobuz. Unul dintre ei ofera locul unei persoane in varsta. Cand coboara este luat peste picior de restul prietenilor lui.
  • O doamna cu un catel de rasa in brate se plimba pe trotuar. Un maidanez se apropie de ea dand din coada. Femeia incepe sa se agite si goneste cainele. Un domn care a vazut toata scena incepe sa-i vorbeasca urat.
  • La fereastra bucatariei mele o pereche de randunele si-a facut cuib. Pisica cea mica, Muna este cu urechile ciulite spre fereastra si miauna de zor la ele.

Intamplari cu oameni si despre viata care mi-au atras atentia intr-un fel sau altul in aceste zile. Viata iti ofera atat de multe. Este nevoie doar sa privesti si sa inveti ceea ce doresti.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte drăguţ. :)

Anonim spunea...

Traim printre oameni, dar multi dintre noi se invart intr-un cerc restrans de interese, incat uita sa-i mai observe pe ceilalti, sa invete de la ei.
Imi plac detaliile si de obicei sunt atent la ce se intampla in jur.

Anonim spunea...

Lucruri aparent normale si lipsite de sens... putini invata ceva privindu-le. Felicitari!

BĂNĂŢEANU spunea...

Ehe, nu stiu cand a fost ultima oara cand am dat atentie celor din jur. De regula totul se petrece repede, ne grabim sa ajungem undeva, nu mai avem timp. Secolul vitezei, nu ?

Anonim spunea...

Lumea in care tropaim zilnic. Dar macar e lumea reala, care nu prea seamana a film holywoodian-siropos-tembelizant-si-penibil-pana-la-sufocare, nu-i asa ?