DORINTE

In inima mea se aduna cu fiecare zi care trece atat de multe sentimente si atat de multe ganduri. Emotii care ma fac sa simt ca traiesc, trairi fara de care nu pot sa visez. Imi doresc atat de multe de la viata, de la mine, de la ceilalti. Imi doresc sa stiu ca sunt apreciata pentru ceea ce sunt, pentru ceea ce fac pentru ceilalti. Imi doresc sa simt ca sunt iubita mai presus de defecte si prejudecati. Imi doresc sa cunosc cele mai ascunse coltisoare ale sufletului meu. Acolo unde am ascuns acele sentimente pe care le-am transformat in diamante. Am primit atatea bogatii de la ceilalti incat simt ca inima mea este infinita. Teama ca nu vor avea loc a disparut atunci cand am descoperit ca pot impartasi cu altii ceea ce am primit.
Exista oameni care-si doresc sa traiasca minuni, acele minuni pe care le pot face doar sfintii. Fiecare zi care trece pentru mine este o minune. Sunt atenta la tot ce se petrece in jurul meu si stiu ca micile detalii creeaza minunatele tablouri ale vietii. Sunt atat de recunoscatoare ca traiesc, ca exista oameni in viata mea care-mi ofera atata bogatie sufleteasca. Sunt oameni minunati care stiu sa zambeasca, stiu sa planga atunci cand este nevoie, care stiu sa ajutesi care-mi implinesc viata prin prezenta lor.
Am intalnit oameni care m-au placut mai putin si carora le-a displacut felul meu de a fi. Si acei oameni mi-au oferit fara sa stie o bucatica din minunea lor. Pe moment ma suparam si apoi descopeream in spatele cuvintelor si faptelor lor lumina din sufletele lor. Sunt placute acele momente cand soarele iese de dupa nori si zaresti primele raze. Te rogi ca puterea lor sa creasca si sa-ti lumineze privirea. Astfel vad lumina din spatele fiecarui cuvant urat sau gest jignitor.
Sunt recunoscatoare ca am posibilitatea sa-mi aleg singura drumul pe care vreau sa merg. Imi doresc sa reusesc sa-mi traiesc visele.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Cu totii dorim sa ne traim visele, uneori avem experiente atat de frumoase incat realitatea pare vis, cand de fapt e un vis implinit.

adelaida spunea...

Asa este. Ai mare dreptate. Traiesc un astfel de vis in aceste clipe.

Anonim spunea...

Si eu :)

Anonim spunea...

Daca acum, cand doar ai Atins Fericirea te simti asa, iti dai seama cum va fi Viata ta cand vei ajunge sa fii Fericita Non Stop ?

Este minunat cand intalnesti oameni fericiti - pare ciudat, dar nu este un fapt des intalnit.

Oare de ce ?