GOOGLE SI BLOG

Astazi este 1 aprilie si vreau sa profit de aceasta ocazie pentru a le multumi celor 444 de vizitatori ai lunii martie. Scopul acestui blog nu este de a castiga bani si aici ma refer la ultimele discutii din blogosfera despre Google. Recunosc ca am fost tentata sa pun reclame la mine pe blog, dar apoi m-am intrebat ce vreau de fapt, sa scriu sau sa fac bani cu el.
Nu-i condam pe cei care folosesc AdSense si castiga. Pentru mine blogul reprezinta o forma de comunicare, de multe ori de interactiune cu cei care ma citesc. Nu sunt bloger, nu sunt jurnalist, nu sunt scriitor. Sunt un om obisnuit care se descopera pe sine si impartaseste cu voi viata.
Multumesc!!

2 comentarii:

Anonim spunea...

chiar daca te-ai hotara sincer sa adaugi AdSense eu cred ca ar mai trebuii sa asteptam... cred ca ai observat ca de multe ori reclamele de la AdSense pe un blog sunt de nivelul ridicolului. Nu au nici o tangenta cu ce faci tu ca blogger.Oricum cred ca in viitorul apropiat AdSense va fi ok.

Anonim spunea...

Interesanta perspectiva..... Esti o persoana cum rar se intalneste in aceasta lume materialista.... Succes la clicarit in continuare :) ! Darael