LEGEA ATRACTIEI

Nu am scris pana acum despre Legea Atractiei si vreau sa-ti povestesc cum functioneaza in cazul meu. Am auzit despre ea prima oara in filmul "What The Bleep!" si am realizat importanta ei covarsitoare in filmul "The Secret". Cum viata bate filmul, ceea ce atragem si cum verificam aceasta lege pe propria piele a fost interesant si incitant. In prima zi am facut un experiment simplu, adica in timp ce incalzeam cafeaua i-am spus in gand: "Sa nu dai in foc." Ce crezi ca s-a intamplat? Exact. A dat in foc. Legea Atractie!
Un alt exemplu a fost cand mi-am dorit foarte mult o carte. Nu stiu cum se facea ca nu o gaseam pe rafturi. Acum o vad pe toate rafturile. Ce crezi ca s-a intamplat? Am primit-o cadou de la o colega. Nu-i spusesem de carte. Legea Atractiei!
Sunt multe alte exemple si unele dintre ele au adus langa mine persoane de la care am invatat adevarate lectii de viata. Am atras acele intamplari si persoane care au imbogatit drumul pe care merg. Imi doresc foarte mult sa devin trainer. Stiu ca este munca grea si ca nivelul la care doresc eu sa ajung se atinge in ani de zile. Incetul cu incetul, viata mi-a deschis posibilitati de dezvoltare in aceasta directie.
Ce inseamna pentru mine Legea Atractiei? Posibilitatea de a-mi hotara singura viata, de a nu cauta in exterior vinovati pentru nereusite. Chiar daca asa ne dorim, tara nu este de vina pentru ceea ce ni se intampla in fiecare zi, familia nu este responsabila pentru unde ne aflam acum. Noi suntem singurii responsabili pentru ceea ce atragem in viata noastra. Dorintele noastre de orice natura se indeplinesc, importanta este emotia pe care o atasam de aceste ganduri.
Tie ce ti-a adus Legea Atractie?

19 comentarii:

Anonim spunea...

Mi-a adus mai multă cunoaştere. :) Şi prieteni care m-au ajutat la nevoie. Ştiam de acest lucru (cred că e mai bine să nu dăm nume, că piere din puterea lor, nu ştiu de ce, pe vremuri era exact invers)... Da, şi sigur poate să aducă mai multe lucruri... Numai să vrei, bănuiesc... :)

Anonim spunea...

mi-a adus un blog nou :)) aseara!
in rest mai multe pornind de la jucarii si terminand cu prietena mea...pardon logodnica mea!

adelaida spunea...

ce blog nou? Ce adresa, alexandru?

Anonim spunea...

Insemnari tampe... renunta la a te mai uita la chestii pseudo stiintifice si incearca sa vezi adevarul... cafeaua aia nu a dat in foc fiindca i-ai zis tu sa nu. A dat in foc pentru ca exista legi ale fizicii...

adelaida spunea...

Moromete, bineinteles ca exista si legile fizicii, bineinteles ca nu a dat in foc doar pentru ca i-am spus eu sa nu. A fost doar un exemplu minor de la care am plecat. Ce legi intervin in cazul cartii sau in cazul oamenilor care au aparut in viata mea? Ai vazut filmele de care vorbeam? Legea atractiei functioneaza chiar daca vrei sa crezi sau nu.

Anonim spunea...

Salut. Ce s spun..am vazut filmul ..am fost fascinat..am cautat in prima seara atunci articole p net..am inceput s cred foarte mult in aceasta lege..am incercat s o aplic putin..si a mers...acuma..vin in ksa..si..s ma mai documentez in legatura q asta..am gasit p atle forumuri..tot felul d articole..unu d genu k sa ne amintim de Dumnezeu..altu k ne amageste degeaba..numai d astea pesimiste si..nuj..care te fac s renunti..dar nu renuntz..am nijte planuri...si vreau sa le implinesc...nu sunt necrestine sau ceva de genu..nu cred k Dumnezeu se va supara :)

kofary spunea...

Cred ca cea mai tare lege de pe Pamant este LEGEA ATRACTIEI. Am vazut filmul The Secret si il cred.
Cred ca D-zeu controleaza legea iar atractia este de fapt credinta asa ca axxel D-zeu nu are de ce sa se supere.

kofary spunea...

Cred ca este cea mai functionabila lege. Am vazut filmul The Secret si il cred. Apoi cred ca D-zeu controleaza legea atractiei si ca de fapt cand atragi ai credinta

Anonim spunea...

tocmai am vazut "the secret" si mi-a dat idei. sincer, cred ca este posibil sa atragi tot ce-ti doresti. sa vedem ce rezultate va da punand in practica... sunt optimista!

Anonim spunea...

nu exista nici o lege a atractiei asa ati numito voi tot cea ce esti fundamental este credinta cand te gandesti la un lucru si crezi din toata inima ta k il ai pui la dispozitie puterea creatoare 2 carti pt voi 1 puterea extraordinara a cuvintelor 2 puterea extraordinara a subconstientului tau citind aceste carti va veti maturiza complect

Anonim spunea...

haideti sa va dezvalui niste adevaruri dumnezeu este de partea noastra a oamenilor el vrea sa ne dea prosperitate abundenta numai k in bilie scrie cand va rugati si cereti un lucru credeti k lati si primit sil veti avea . domnu ISUS ne spune prea iubitule doresc mai presus de toate k toate lucrurile tale sa iti mearga bine si sanatatea ta sa sporeasca la fel k sufletul tau tatal ne spune dumnezeu cea mai mare dorinta a mea este k oameni sa foloseasca puterea creatoare . intelegeti dumnezeu este de partea noastra vrea sa avem de toate din abundenta dar puterea sa tocmai in cuvinte venite pline de credinta cand spui toate lucrurile imi merg prost te plangi k nai o situatie buna materiala o casnicie atunci voi plantati ceva dupa care culegeti domnu isus ne spune dupa rodul gurii sale se satura omu de bunatati dar sititi ce se intampla cand voi spuneti nu am nu pot atunci voi nu ii dati autoritate lui dumnezeu si el nu poate sa vina accidental pt k el nu doreste sasi ia cuvantu inapoi dar cand incepeti sa spuneti am prosperitate abundenta si credinta ferma fratilor cartea puterea extraordinara a cuvintelor luatio cititio si viata vi se va schimba complect
hai sa va dau un exemplu daca ar veni domnu isus intro biserica siar pune mana deasupra fiecaruia dintre voi si ar spune acum tot ceea ce spuneti intocmai sa fie ce sar intampla ati tipa toti mor de bucurie 2 saptamani near trebuie doar k sa ingropam morti da voi aveti puterea asta acuma in biblie domnu isus ne spune adevarat adevarat va spun k in ziua aceea nu ma veti mai intreba nimik si orice veti cere de la tatal in numele meu vi se va da k bucuria voastra sa fie deplina bucuria mea ramane in voi dar cand cereti credeti k ati si primit si veti avea lucru dorit tot domnu isus ne spune si tot pastorul cel bun ne spune am spus poporului meu k poate avea tot cea ce spun dar ei spun doar ceea ce au pt cei care doresc sa discutam pe acceasta tema si multe alte adevaruri id meu este ady_frumosu2009 va urez succes in tot cea ce faceti dar credeti luati contact k me si va spun cum sa plantati credinta care o aveti si atunci nici un obstacol nu veti mai avea nici in cer nici pe pamant vedeti voi cand mergem la un magazin si ne luam un dvd ne da o carte cu instructiuni de folosire cand neam nascut pe aceasta lume cartea noastra cu intstructiuni este sfanta scriptura blibia am vazut si eu film the secret si am inceput sa caut pana cand am descoperit va voi dezvalui si voua multe vam dezvaluit

Anonim spunea...

am vazut filmul, m-a impresionat, ce sa spun, probabil ca aveam nevoie sa cred ca poate exista o solutie in ceea ce priveste viata noastra modesta.eu nu am multe exemple frumoase de dat in favoarea acestei legi,pt ca toata viata am trait intr-un pesimism total si am primit ce mi s-a cuvenit,adica nimic.acum m-am hotarat sa incerc,sa cer ceea ce mi se cuvine,merit asta si o sa fac tot posibilul sa-l obtin.totodata mi se pare un remediu foarte bun pentru cei cu stima de sine scazuta.

Anonim spunea...

Fiecare are exact ceea ce merita! Toate lucrurile pe care le atragem ni se intampla. Bineinteles, depinde si de gandirea fiecaruia. Eu stiu ca daca atrag lucruri pozitive, pentru ca am o gandire pozitiva, imi va merge foarte bine in tot ce imi propun. Am vazut si eu The Secret...e interesant si destul de relevant atat pentru legea asta a atractiei cat si pentru fizica cuantica. Eu sunt lider intr-un MLM din Timisoara...pfuai! lucrul asta mi-a schimbat complet gandirea si situatia financiara! Din cate am citit si tu vrei sa ajungi trainer... MULTA BAFTA! si nu uita ca daca vrei, poti! Vei reusi atata timp cat visul tau va ramane in picioare, in ciuda tuturor obstacolelor care iti apar in cale si in ciuda anilor de munca, care odata iti vor rasplati perseverenta si vointa;). O zi buna!

gmmk spunea...

inca nu ne cunoastem indeajuns de bine iar mintea umana e capabila de multe

Anonim spunea...

legea atractiei = dumnezeu => dumnezeu nu exista, tot ceea ce exista este energie, asa cum mentiona si filmul "The secret". Legea atractiei alaturi de alte cateva minore detalii (unul dintre ele: Iisus este o persoana inventata, compusa din mituri incepand cu cel al zeului Horus, Egiptul antic) ar trebui sa dea de gandit fiecarui om asupra acestui dumnezeu. Singurul lucru care exista si merita importanta este acesta: tu + legea atractiei = viata ta, sfatul meu: nu te mai amagi cu existenta unui Dumnezeu, acel Dumnezeu esti tu, tu esti creatorul propriei tale vieti (daca mai e ceva ce am omis va astept pe mess, bogdan_eggart sa dezbatem)

Painkiller spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

fie ca credeti in dumnezeu sau in legea atractiei amandoua va ajuta....ca sa ai incredere in propriul tau drum nu trebuie sa demonstrezi ca drumul celuilalt e gresit.... acum,PERSONAL prefer sa cred ca eo imi aleg drumul decat sa cred ca imi era predestinat, ca asa a fost sa fie,ca Dumnezeu....

Anonim spunea...

cine a creat lumea intr-o forma asa de perfecta daca nu Dumnezeu? si daca legea atractiei rezolva totul atunci de ce nu rezolva si viata dupa moarte....

Anonim spunea...

nu a spus Iisus ca de vom avea credinta cat un bob de mustar vom putea muta si muntii din loc? binenteles ca se referea la lucruri bune ,nu malefice. aceasta este nemarginirea lui Dumnezeu dragilor: ,,legea atractiei,, ! folositi-o in sensul bun, cautand curatia inimii si desavarsirea si veti vedea cat de aproape sunteti de Cel ce va creat,Cel ce e TOTUL ieri,azi si maine...in vesnicie!