INTREBARI

Trecutul, prezentul, viitorul, timpul care stapaneste. Unii dintre noi se pierd in trecut, altii privesc viitorul cu detasare, cativa traiesc clipa prezenta. Sunt intrebari care deseori apar in viata mea. Vreau sa le impartasesc cu tine.

  • Daca ai stii ca exista o carte despre viata ta ai fi tentat sa o citesti?
  • Daca ai avea posibilitatea sa stergi trecutul ce anume ai sterge?

Tu ce raspuns ai?

8 comentarii:

Anonim spunea...

1. Depinde cine a scris-o :)
2. La o prima analiza rapida, nu cred ca as sterge nimic. Sunt lucruri destul de proaste care mi s-au intamplat dar cred ca fara ele as fi fost astazi altul decat cel care sunt. Si nu sunt convins ca as fi fost neaparat mai bun.

Anonim spunea...

1. Nu as citi cartea, indiferent de autor :)
2.Andrei are dreptate...stergand ceva din trecut as fi altcineva, nu as dori asta. Trairile anterioare mai putin placute sunt culori fara de care tabloul ar fi incomplet, iar culorile de fericire n-ar straluci la fel in lipsa nuantelor triste.

Anonim spunea...

1.Cred ca o citesc in fiecare zi - doar eu sunt autorul, corectorul si editorul.... chiar si cititorul, ce chestie, nu-i asa ?
2.Daca eu am scris ce am scris si am trait ce am trait, este pentru ca mi-a placut la nebunie fiecare moment.... Viata mea este cea mai frumoasa capodopera a mea.... de ce sa sterg ceva ?

Anonim spunea...

1. Ar fi pacat sa o citesc daca ar fi o carte despre toata viata mea, un fel de destin scris. Insa daca mi-ar face cineva cineva o biografie, mi-ar placea sa vad cum ma priveste.
2. Chiar si ceea ce a fost rau, chiar si ceea ce azi mi se pare o greseala, toate au fost alegerile mele in trecut. Nu le-as modifica.

adelaida spunea...

Exista momente in viata mea cand mi-as dori sa citesc aceasta carte, mai ales daca pot sa schimb ce-i acolo.
Trecutul, uneori il las acolo unde este, alteori imi inunda viata cu regrete si dorinta de a-l schimba. Nu pot. Asa ca fac tot ce pot ca prezentul sa-l traiesc astfel incat sa nu regret trecutul. Uneori imi iese, alteori nu.

Anonim spunea...

Eu prefer sa iau fiecare clipa asa cum vine, iar trecutul m-a facut sa fiu ceea ce sunt astazi...si sunt mandra de ce sunt...

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

1. Nu as citi-o pentru ca ar fi plictisitor sa faci acelasi lucru de doua ori.
2. O singura hotarare pe care am luat-o acum 30 de ani,dar din pacate nu se poate.
Ce sa faci,mai trebuie sa visam,nu-i asa?