INSTRUMENTE

Daca ma cunosti stii faptul ca viata mea s-a schimbat foarte mult in ultima perioada. Aceasta schimbare a adus cu ea posibilitatea de a folosi intensiv doua intrumente pe care le-am invatat de curand. Unul este Analiza Grafologica si celalalt LAB Profile.
Ultima saptamana a fost una care m-a ajutat sa vad utilitatea acestor instrumente, sa-mi vad abilitatile de interpretare si sa trag unele concluzii in privinta lor si a mea. Nici unul dintre acestea nu este perfect. Exista situatii in care analiza grafologica nu dezvaluie anumite trasaturi de caracter (nu apar in scris). In Lab Profile trebuie sa acorzi atentie marita identificarii contextului si interpretarii pe care o dai raspunsurilor. In ambele cazuri experienta celui care face analiza si interpretarea datelor fac valabila sau nu analiza.
Avantajul pe care l-am avut eu in aceasta saptamana a fost faptul ca am putut sa-mi verific concluziile cu cineva care cunostea Lab Profile si colaborase cu persoanele implicate in analiza. Asa am putut sa-mi dau seama nivelul la care am ajuns si sa vad avantajele si dezavantajele acestor instrumente. Practica este pretioasa.

Niciun comentariu: