CINE ESTE?

Zilele trecute am citit un mesaj pe site-ul Damaideparte in care era descris drumul dezvoltarii personale. Autorul, care semneaza AS face o insiruire de nume (prea multe dupa parerea mea) si de lucruri pe care le-a invatat de la acele persoane.
Imediat m-am gandit la drumul pe care sunt si eu acum. Pe cine as trece pe lista? In primul rand mama si apoi tata. Asta m-a facut sa observ ca prima persoana de pe lista lui AS nu era mama, ci Andy Szekely. Parintii apar pe pagina a doua, pierduti printre randuri.
Explicatii exista (presupuneri, cine cunoaste mai bine situatia sa aduca argumente). Autorul nu are o relatie buna cu parintii lui si i-a trecut acolo pentru ca era obligat moral. Sau, acel mesaj este o reclama mascata (de parca ar mai avea nevoie?!) pentru Andy si Ionut. Parerea mea ca initialele autorului ar trebui scrise SA, daca este cel la care m-am gandit eu, adica Stefan. Daca nu, mea culpa.
Ce parere ai de partea I din "lungul drum al dezvoltarii personale"?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Vin de pe blogul lui Rosca unde l-ai bunghit pe Ady intr-un post strain ... acum o dai in bungheli pe SA sau AS . Nu vrei sa imi spui numerele la loto pe saptamana viitoare? :)

adelaida spunea...

Cu placere! Mie ce-mi iese?