IMAGINATIE

Fiecare dintre noi traieste in propria dimensiune. Fiecare dintre noi si-a creat lumea propriei lui imaginatii. Ceea ce noi numim realitate este de fapt lumea asa cum o vedem noi. Adevarul despre lumea noastra este o reprezentare, un tablou facut de noi realitatii inconjuratoare.
Nu vorbesc despre cum ne dorim sa arate, ci despre cum o vedem. Lumea mea este ca o mare albastru-verzuie. Astazi este frumos si cald si dintr-o data se porneste o mare furtuna. Inot de multe ori impotriva curentului si uneori ma lasa dusa de curent, atunci cand merge in directia dorita de mine. Stiu de unde am plecat si stiu ce-mi doresc sa gasesc. Un singur lucru este stabil in lumea mea, schimbarea. In permanenta este ceva in miscare, apare ceva nou sau dispare ceva din viata mea. Este lumea asa cum o vad eu si cum mi-o doresc.
Lumea ta cum arata?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Lumea mea este verde, traiesc intr-o padure de realizari si dezamagiri, un oarecare echilibru, dar ce este cu adevarat frumos e ca sperantele, visele dau muguri mereu. Unii vecini de padure sunt tacuti, goi precum copacii iarna, dar intotdeauna am in jurul meu cativa "braduti" verzi.

adelaida spunea...

Imi place lumea ta pentru ca-mi place natura. Ai grija de verdeata din jurul tau este foarte pretioasa.