DIALOG

Oamenii se schimba. Se schimba atat de mult incat vine un moment in care nu-i mai recunosti. Viata te desparte de persoane de care nu gandeai ca te-ai putea lipsi. Apoi ceva se intampla si fiecare o ia pe drumul lui. Dialogul si intalnirile se diminueaza pe masura ce timpul trece.
Te trezesti peste ani ca persoana pe care o stiai odata nu mai exista. Oare cine este strainul cu care vorbesti acum? Incerci sa-ti reamintesti ce anume v-a legat si realizezi ca totul a fost de suprafata. Dureros este cand face parte din familia ta. Dificil este cand viata va readuce impreuna si simti ca nu mai ai ce sa-i spui. Sunteti doi straini care se intalnesc pentru prima oara. Va intoarceti spatele si fiecare porneste pe drumul stiu. Poate intr-o zi va veti intalni din nou. Pana atunci...

4 comentarii:

Anonim spunea...

Orgoliul se afla in noi si tinde sa devina o forta a raului, nu ne mai acceptam greselile. O sa traiesc in continuare ziua de azi ca si cum ar fi ultima si o sa le arat celor pe care ii apreciez cat de mult reprezinta pentru mine ASTAZI.

Anonim spunea...

E bine sa avem in noi o doza concentrata de egoism care sa ne inunde sangele cand unii se schimba nejustificat, cand ideile lor se degradeaza incat nu ramane decat forma si ii percepem ca straini.
E dificil cand experienta implica un membru al familiei, dar pana la urma fiecare e raspunzator pentru identitatea asumata si n-ar trebui sa ne afecteze atat de mult.
E trist cand schimbarile din viata lor se reflecta in noi. As vrea sa pot fi (mai) egoist.

Raluk spunea...

Nu cred ca trebuie sa gandesti atat de pesimist. Daca sunteti cu adevarat persoane importante unul pentru celalalt, sigur se va gasi o punte de comunicare intre voi. Trebuie doar sa nu incetezi tu sa o cauti.

adelaida spunea...

Asa este Raluk, doar ca am fost uimita de schimbarile pe care le-am observat.