10

Asa cum ti-am promis astazi impartasesc cu tine o zi de sarbatoare. Astazi 15.03.07 implinim 10 ani de casnicie. Da, chiar asa, 10 ani. Pare greu de crezut, dar este adevarat. Aseara ma gandeam ce au insemnat pentru mine acesti ani. De fapt, ma gandesc de cateva zile si am reusit sa fac o evaluare corecta din punctul meu de vedere a ultimei perioade. Mi-am pus cateva intrebari care m-au ajutat sa vad mai clar.
Cel mai frumos an? Primul a fost deosebit si a ramas intiparit in memorie.
Cei mai grei ani? Acum 2 ani in care sotul meu s-a imbolnavit si am trecut printr-o perioada mai dificila. Si ultimul an in care eu am trecut prin schimbari si au intervenit probleme de comunicare. Am reusit sa le depasim si sa intram intr-o noua etapa a casniciei noastre.
Cel mai frumos cadou? Cand mi-a spus ca are incredere in mine.
Cea mai placuta calatorie? La Olanesti toamna.
Cea mai mare cearta? Acum aproape un an cand era cat pe ce sa ne despartim.
Ce-mi place cel mai mult la el ? Capacitatea de a citi omul de la prima vedere. Pana acum nu s-a inselat si am ajuns sa ascult ceea ce spune chiar daca eu nu simt acelasi lucru. Timpul mi-a demonstrat ca are dreptate.
Ce urasc la el? Uneori exagereaza cu glumele pe care le face cu mine si cu cei apropiati.
Ce-am invatat de la el? Sa vad dincolo de aparente.
Am crescut alaturi de el si singurul meu regret este ca au fost momente cand am spus lucruri care nu trebuiau spuse. Exista intre noi o intelegere mai presus de cuvinte, care ne face sa depasim orice obstacol si sa pot spune: " Te iubesc" si sa simt ca asa este.

3 comentarii:

Anonim spunea...

mai... sa va fie mult bine si frumos! nu prea gasesc cuvinte; ce zici tu aici e coplesitor ... e viata in doi... careia nu toti ii putem face fata

Anonim spunea...

uuuuuuu taaa nnaaa naaa naaaa! :)
bravoooo! si la mai mare :D sa fiti sanatosi si voiosi ca problemele de comunicare se rezolva ;)

Anonim spunea...

Va doresc intelegere, sanatate si multi ani pentru a va trai iubirea!