BLOG SI OAMENI

In partea dreapta langa posturi exista sectiunea Ce citesc care cuprinde aproximativ 50 de linkuri. Poate unii s-au intrebat daca chiar le citesc pe toate. Da, le citesc. Le-am adunat prin bloglines si citesc tot ce inseamna stiri si pareri legate de acele stiri. Imi ofera informatii din diferite domenii: marketing, grafologie, recenzii de carti, IT, informatii financiare, pur si simplu stiri, vesti, sport si multe alte categorii interesante.
Exista din aceea lista cateva care-mi sunt apropiate sufletului si astept cu nerabdare sa le citesc.
Cel al lui Ionut Ciurea pe langa grafologie, marketing, NLP si dezvoltare personala imi ofera lectii de integritate, relevanta si etica. Urmareste-l!
Pasionat de carti si de marketing Andrei Rosca se remarca prin originalitate si pasiune din spatele cuvintelor. Te va surprinde!
De pe malurii Marii Negre vine puternic din spate Arhi prin stilul incisiv, intransigent si direct. Ma face sa rad, ma face sa gandesc, ma face sa fiu mandra ca sunt constanteanca prin nastere (gata, am recunoscut).
O echipa ieseana, draga sufletului meu este reprezentata de Dragos si Alexandru si-mi plac pentru sinceritate si caldura cuvintelor lor. Cautati si sperati si visele voastre mari se vor implini rand pe rand.
Sunt multi pe care nu i-am amintit pentru ca nu-mi place sa dezvalui tot misterul. Tu vei cunoaste parerea mea si poate iti va lipsi curiozitatea de a descoperi ce este in spatele titlului de blog. Fiecare are ceva special si unic. Toti imi ofera informatii pe care le pot folosi aici pe blog sau in viata de zi cu zi. Multumesc!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Cu placere, Adela!
La tine am descoperit idei frumoase care lasa mereu, dupa lectura, fie un zambet, fie o intrebare la care sa-mi raspund. Multumesc!

Anonim spunea...

Multumesc, Adela! Si eu iti urmaresc blogul. Lista mea s-a micsorat de curand de la ~200 la ~70 de bloguri iar tu ai ramas acolo :)

Anonim spunea...

Adela, iti apreciez la fel de mult sinceritatea, ma regasesc de multe ori in frazele tale si am invatat destule in ultima perioada. Am convingerea ca va fi mai bine pentru toti prin ceea ce scriem si, poate cel mai important, ne vom face sufletele mai curate.
Drumul pe care mergi e mult prea bun ca sa ai de corectat ceva. Multumesc ca scrii!

Anonim spunea...

Adela, esti un Inger Digital. Un navigator neinfricat. Intr-o buna zi vei fi Stapanul Jocului.

Anonim spunea...

de ce nu:)