OAMENI IMPORTANTI (1)

Exista oameni in viata noastra care si-au lasat amprente puternice in noi, in amitirile noastre si au schimbat ceva la noi. Cand actionez intr-un anume fel sau cand citesc o carte sau cand scriu imi amintesc de aceste persoane care au schimbat ceva la mine sau la viata mea.
Primii si cei mai importanti sunt parintii mei. In afara de faptul ca m-au adus pe lume, ei sunt cei care mi-au fost sprijin in primii ani de viata. La ora actuala mama mea reprezinta cea mai buna prietena a mea, o prezenta constanta langa mine si un sprijin permanent. Cand vei citit aceste randuri, mama, sa stii ca te apreciez pentru tot ce mi-ai dat, pentru tot ce m-ai invatat si pentru faptul ca am gasit in tine un om pretios.
Bunicii din partea tatalui meu au insemnat pentru copilul din mine acei intelepti pe care-i gasesti doar in povesti. Au plecat de langa mine de aproximativ 15 ani, dar imi amintesc de ei cand realitatea este prea cruda. Ei mi-au protejat copilaria si abilitatea de a visa cu ochii deschisi.
As continua cu diriginta din liceu care mi-a insuflat iubirea pentru psihologie si oamenii. Ea mi-a deschis poarta autocunoasterii si m-a facut sa realizez ca sunt deosebita si unica.
Importanta disciplinei am invatat-o de la tatal prietenei de liceu. Mergeam in mod frecvent la ei unde mi-au fost oferite lectii de viata pe care atunci nu le-am apreciat la adevarata valoare, dar mai tarziu si-au demonstrat viabilitatea.
Au fost si altii pentru ca de la fiecare om pe care-l intalnesc invat si ramane in mine o picatura din acel suflet. Cei pe care i-am amintit sunt cei care mi-au influentat copilaria.
Ce persoane au fost importante in copilaria ta? Indraznesc sa-i intreb in mod special pe: Ionut Ciurea, Andrei Rosca si Arhi.

3 comentarii:

Anonim spunea...

În fiecare dintre noi există oameni importanţi, Adela. E impresionantă relaţia cu mama ta. Eşti un om fericit. Blogul tău e plin de delicateţe!

adelaida spunea...

Multumesc de aprecieri! Poti sa-mi spui unul care a schimbat ceva in copilul din tine?

Anonim spunea...

Cam toti cei mentionati de tine,indeosebi parintii.