ELIBERARE

Ce faci cand esti atat de suparat incat nu te mai intereseaza nimic? Cum iesi din starea aceasta care-ti intuneca mintile?
Cea mai folosita metoda este sa-mi spun ca totul trece si ca maine o sa vad lucrurile altfel (optimismul meu). Alta metoda este sa citesc o carte buna sau sa vad un film interesant.
Cand nu functioneaza nici una dintre cele numite mai inainte o folosesc pe cea de fata, adica vorbesc despre sentimentele mele. Ma eliberez de ele.
De ce sunt suparata? Pentru ca nu am reusit sa ma ridic la nivelul la care mi-am dorit. Scuze, pot sa gasesc, o multime. Invataminte?! Data viitoare imi voi asculta intuitia si voi face asa cum cred eu de cuviinta, chiar daca asta duce spre un rezultat gresit. Cel putin stiu ca am decis singura si voi suporta consecintele.
Privind randurile scrise mai sus, imi vad supararea aruncata printre cuvinte si ma simt impacata ca am inteles acest sentiment. Pentru mine este metoda cea mai potrivita de eliberare. Pentru tine care este?

Un comentariu:

Anonim spunea...

hmmm... eu ascult muzica mea de suflet - Secret Garden, You raise me up, so I can stand on mountains/You raise me up to walk on stormy seas si Sarah Brightman - daca simt ca vreau sa plang nu ma abtin, ma eliberez... vorbesc cu Dumnezeu, Il intreb una altama afund in liniste si intuneric (la propriu), adorm cu gandul la soare, la vremuri mai bune :)